Shipping and Returns policies

Shipping Policy:

 • We offer free shipping within the Netherlands.
 • For international orders, shipping costs will be calculated and displayed at checkout.
 • All orders will be processed and shipped within [insert number] business days of receiving payment.
 • We will provide a tracking number for your package once it has been shipped.
 • Please note that we are not responsible for any customs duties or taxes that may be charged on international orders.

Return Policy:

 • If for any reason you are not satisfied with your purchase, you may return the item(s) within 14 days of receipt for a full refund.
 • To initiate a return, please send an email to [insert email address] with your order number and reason for return.
 • The item(s) must be returned in their original condition and packaging, with all tags attached.
 • We reserve the right to refuse returns that do not meet these requirements.
 • Once we have received and inspected the returned item(s), we will issue a refund to your original payment method within [insert number] business days.
 • Please note that the customer is responsible for the cost of return shipping, unless the item(s) received were damaged or defective.

Stickers Laten Printen

Ontwerp nu moeiteloos je eigen stickers vanaf slechts één stuk in onze webshop! Of het nu gaat om eenvoudige of meer complexe ontwerpen, wij zijn er om je te helpen. En als kers op de taart, profiteer van gratis verzending! Ontdek vandaag nog de mogelijkheden om unieke stickers te laten maken die helemaal bij jou passen. Waar wacht je nog op? Stickers laten maken was nog nooit zo simpel en plezierig!

 • Snel geleverd

  Wij bezorgen je op maat gemaakte stickers razendsnel bij jou thuis! Geniet van een snelle en efficiënte service, zodat je snel kunt genieten van jouw gepersonaliseerde stickers.

 • Kwaliteit

  Onze zorgvuldige productiemethoden en gebruik van duurzame materialen zorgen ervoor dat jouw stickers niet alleen prachtig zijn, maar ook lang meegaan.

 • Service

  Vanaf het moment dat je jouw stickers laat maken tot aan de levering, streven we naar jouw volledige tevredenheid. Heb je vragen, speciale verzoeken of hulp nodig bij het ontwerpen? Geen probleem!

1. Voorwaarden van uw ontwerp / bestand.

"Om uw bestand/ontwerp aan te leveren voor het laten printen en snijden van een sticker, zijn er enkele voorwaarden waar u rekening mee moet houden. Zorg ervoor dat het bestand in het PNG- en/of PDF-formaat wordt aangeleverd. Daarnaast is het belangrijk dat de resolutie hoogwaardig is, bij voorkeur in HD met een minimale resolutie van 800 pixels voor een optimale printkwaliteit."

2. Vormgeving van eindproduct.

Om de sticker te laten snijden, moet u aangeven in welke vorm u deze wilt hebben: vierkant, rechthoekig, rond of gecontourd. Bij gecontourde stickers is het belangrijk om rekening te houden met een speling tot 1 mm. Zorg ervoor dat u een dikkere outline/rand heeft voor het geval van gecontourde stickers. Als u liever een witte rand wilt, laat het ons dan weten bij uw aanvraag

3. Bestand / Ontwerp aanleveren.

Heeft u aan alle vorige stappen en voorwaarden voldaan? Vergeet niet om ook de gewenste grootte van de sticker(s) te bepalen. Het kan ook zijn dat er meerdere stickers op het door u gekozen velletje passen. In dat geval zullen we ze gewoon afdrukken. Let wel op: er moet minimaal 1 cm speling zitten tussen elke sticker. Lever uw bestand en alle benodigde informatie in, en stuur deze naar het

e-mailadres:
humanly.made.project (o) gmail.com
met als onderwerp uw order nummer.