Verzend & Retour

Verzendbeleid:

 • Wij bieden gratis verzending binnen Nederland.
 • Voor internationale bestellingen worden verzendkosten berekend en weergegeven bij het afrekenen.
 • Alle bestellingen worden verwerkt en verzonden binnen 14 werkdagen na ontvangst van betaling.
 • Wij zullen een trackingnummer verstrekken voor uw pakket zodra het is verzonden.
 • Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele douanerechten of belastingen die op internationale bestellingen kunnen worden geheven.

Retourbeleid:

 • Indien om welke reden dan ook u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u het artikel/de artikelen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren voor een volledige terugbetaling.
 • Om een retourzending te starten, stuurt u een e-mail naar info@shennit.nl met uw bestelnummer en reden voor retournering.
 • Het artikel/de artikelen moeten worden geretourneerd in hun originele staat en verpakking, met alle labels bevestigd.
 • Wij behouden ons het recht voor om retouren te weigeren die niet aan deze eisen voldoen.
 • Zodra we het/de geretourneerde artikel(en) hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we binnen 14 werkdagen een terugbetaling uitvoeren naar uw oorspronkelijke betaalmethode.
 • Houd er rekening mee dat de klant verantwoordelijk is voor de kosten van de retourzending, tenzij de ontvangen artikel(en) beschadigd of defect zijn.

Stickers Laten Printen

Ontwerp nu moeiteloos je eigen stickers vanaf slechts één stuk in onze webshop! Of het nu gaat om eenvoudige of meer complexe ontwerpen, wij zijn er om je te helpen. En als kers op de taart, profiteer van gratis verzending! Ontdek vandaag nog de mogelijkheden om unieke stickers te laten maken die helemaal bij jou passen. Waar wacht je nog op? Stickers laten maken was nog nooit zo simpel en plezierig!

 • Snel geleverd

  Wij bezorgen je op maat gemaakte stickers razendsnel bij jou thuis! Geniet van een snelle en efficiënte service, zodat je snel kunt genieten van jouw gepersonaliseerde stickers.

 • Kwaliteit

  Onze zorgvuldige productiemethoden en gebruik van duurzame materialen zorgen ervoor dat jouw stickers niet alleen prachtig zijn, maar ook lang meegaan.

 • Service

  Vanaf het moment dat je jouw stickers laat maken tot aan de levering, streven we naar jouw volledige tevredenheid. Heb je vragen, speciale verzoeken of hulp nodig bij het ontwerpen? Geen probleem!

1. Voorwaarden van uw ontwerp / bestand.

"Om uw bestand/ontwerp aan te leveren voor het laten printen en snijden van een sticker, zijn er enkele voorwaarden waar u rekening mee moet houden. Zorg ervoor dat het bestand in het PNG- en/of PDF-formaat wordt aangeleverd. Daarnaast is het belangrijk dat de resolutie hoogwaardig is, bij voorkeur in HD met een minimale resolutie van 800 pixels voor een optimale printkwaliteit."

2. Vormgeving van eindproduct.

Om de sticker te laten snijden, moet u aangeven in welke vorm u deze wilt hebben: vierkant, rechthoekig, rond of gecontourd. Bij gecontourde stickers is het belangrijk om rekening te houden met een speling tot 1 mm. Zorg ervoor dat u een dikkere outline/rand heeft voor het geval van gecontourde stickers. Als u liever een witte rand wilt, laat het ons dan weten bij uw aanvraag

3. Bestand / Ontwerp aanleveren.

Heeft u aan alle vorige stappen en voorwaarden voldaan? Vergeet niet om ook de gewenste grootte van de sticker(s) te bepalen. Het kan ook zijn dat er meerdere stickers op het door u gekozen velletje passen. In dat geval zullen we ze gewoon afdrukken. Let wel op: er moet minimaal 1 cm speling zitten tussen elke sticker. Lever uw bestand en alle benodigde informatie in, en stuur deze naar het

e-mailadres:
humanly.made.project (o) gmail.com
met als onderwerp uw order nummer.