BLACKPINK-leden Jennie, Jisoo en Lisa zullen YG Entertainment verlaten

BLACKPINK-leden Jennie, Jisoo en Lisa zullen YG Entertainment verlaten

De K-pop sensatie BLACKPINK staat op het punt een nieuwe wending te nemen in hun carrière. Op 21 september meldde Sports Seoul dat Rosé haar contract met YG Entertainment had vernieuwd, maar dat de andere leden, Jisoo, Jennie en Lisa, naar verluidt andere labels zullen tekenen.

Volgens het rapport is YG Entertainment momenteel bezig met het onderhandelen van een overeenkomst waarbij de andere drie leden nog zes maanden per jaar als BLACKPINK-leden zullen blijven optreden. Dit lijkt op een hybride contract, vergelijkbaar met de overeenkomst tussen SM Entertainment en Super Junior's Eunhyuk, Donghae en Kyuhyun.

Het is echter belangrijk op te merken dat YG Entertainment heeft gereageerd op het artikel door te zeggen dat ze nog steeds in onderhandeling zijn en dat er nog niets definitief is besloten.

Blackpink Fan Merch Kopen?

Deze ontwikkelingen in de carrière van BLACKPINK zullen zeker de aandacht van fans wereldwijd trekken, en we zullen de situatie nauwlettend in de gaten houden voor verdere updates.

Wat denken jullie van deze mogelijke veranderingen? 

Houd er rekening mee dat dit nieuws nog steeds in ontwikkeling is en dat er mogelijk meer informatie zal volgen naarmate de onderhandelingen vorderen.

Back to blog