BLACKPINK's Lisa overweegt mogelijk een contract te tekenen bij een Amerikaans agentschap

BLACKPINK's Lisa overweegt mogelijk een contract te tekenen bij een Amerikaans agentschap

Een buitenlandse nieuwsbron heeft gemeld dat BLACKPINK's Lisa waarschijnlijk een contract zal tekenen bij een Amerikaans agentschap in plaats van haar contract bij YG Entertainment te verlengen.

Volgens een exclusief rapport van TV Report via het Taiwanese mediakanaal SETN, is Lisa waarschijnlijk van plan om een contract te tekenen bij een ongenoemd Amerikaans platenlabel in plaats van haar contract bij YG Entertainment te vernieuwen.

Het rapport vermeldt dat het platenlabel een contractaanbieding heeft gedaan met een garantie van meer dan ₩50,0 miljard KRW (ongeveer $37,7 miljoen USD), evenals verschillende promotionele en zakelijke kansen, zoals muziek, videomateriaal, mode, optredens en de release van zes albums. Bovendien werd gemeld dat Lisa de eigenaar zou worden van de auteursrechten voor haar nieuwe nummers die in de toekomst zouden worden uitgebracht, en haar ook de rechten bood om haar eigen studio op te richten en artiesten te contracteren.

Hoewel Lisa zich in een spannende fase van haar carrière bevindt, willen we jullie herinneren aan een andere opwindende ontwikkeling - onze exclusieve BLACKPINK-merchandise!

 

 

-------------------------

BLACKPINK K-Pop Fan Totebag: Ben je een fan van Jisoo, Jennie, Lisa en Rose? Laat het zien met onze stijlvolle totebag. Bekijk hier de totebag.

BLACKPINK Fan T-shirt: Draag je liefde voor Jisoo, Jennie, Rose en Lisa met trots met ons speciale fan T-shirt. Bekijk hier het T-shirt.

--------------------------

YG Entertainment heeft nog niet gereageerd op het nieuwe rapport, maar ze hebben eerder verklaard dat ze nog in gesprek zijn met Lisa over contractverlengingen.

Terug naar blog