RM Bevestigt Vernieuwing van het Contract van BTS bij BIGHIT MUSIC met een Verrassende Instagram Update

RM Bevestigt Vernieuwing van het Contract van BTS bij BIGHIT MUSIC met een Verrassende Instagram Update

Volgens rapporten op 20 september, KST, hebben alle zeven leden van BTS hun exclusieve artiestencontracten vernieuwd bij BIGHIT MUSIC.

Het tweede contract zou in 2025 aflopen, het jaar waarin alle BTS-leden verondersteld worden terug te keren van hun verplichte militaire dienst. Maar ze hebben opnieuw twee jaar van tevoren vernieuwd, wat hun toekomst als groep verzekert.

Bovendien melden rapporten dat BIGHIT MUSIC ₩1,00 miljard KRW (ongeveer $754.000 USD) heeft gedoneerd aan UNICEF Korea als een dankbaar gebaar aan BTS en ARMY om deze vernieuwing te herdenken. De donatie werd gedaan via de LOVE MYSELF-campagne van BTS, die in 2017 van start ging.

Hoewel contractvernieuwingen in K-Pop vaak ongrijpbaar kunnen zijn, hoefden ARMYs niet te wachten op nieuws van de media. RM nam het voortouw en plaatste een fragment van het contractdocument op zijn Instagram. Hij volgde het op met nog een verhaal gewijd aan ARMYs, wat impliceert dat de langverwachte reünie in 2025 voor iedereen is veiliggesteld.

Terwijl het onverwachte nieuws van de vernieuwing al een traktatie was voor fans, zijn ze nog dankbaarder dat RM eraan dacht om het direct met hen te delen en de geruststelling te bieden die ze nooit hadden gerealiseerd dat ze nodig hadden!

 

 

Terwijl fans opgewonden zijn over het nieuws van BTS, willen we je ook herinneren aan onze exclusieve BTS-gerelateerde producten, beschikbaar op onze website:

  • BTS Merchandise: Ontdek een breed scala aan BTS-gerelateerde producten op onze website, inclusief T-shirts, totebags en meer. Bekijk hier onze BTS-collectie.

We zijn verheugd om samen met ARMY de vernieuwing van BTS's contract te vieren en bieden je de kans om je liefde voor de groep te tonen met onze speciale merchandise. Bedankt voor je steun!

Back to blog